zaterdag 11 juli 2009

Nog een paar dagen

Dag bloglezers,

na vele verzoeken en lang overwegen, hebben we toch maar besloten een weblog bij te houden.
We hopen dat we de tijd vinden tijdens onze reis in Aziƫ om alles bij te werken.

We sturen in ieder geval geen rondzendmail uit, dus iedereen die op de hoogte wil blijven: lees dit blog.

Het is zaterdagochtend en over ongeveer 82 uur stappen we in het vliegtuig.
De laatste dagen blijken er nog wat regeldingen te zijn.

Gisterenavond toch maar vast een hostell geboekt voor onze eerste nachten in Bangkok en Bali. Vorige week de reisverzekering afgesloten en vandaag vogel ik uit hoe een blog werkt. (en als jullie dit lezen, is het gelukt)

Vandaag gaan we ook ons huis opruimen en enkele dingen naar zolder brengen, zodat onze huisoppas Sander geen last heeft van onze spullen. En we moeten nog wat laatste dingen kopen.

Lydia heeft zelfs haar tas al ingepakt. Minder dan tien kilo!!

Kortom, we zijn al bijna weg.

We kijken nog even naar de bordjes van koper die aan de muur hangen. 'oost west, thuis best' en 'Eigen haard is goud waard', staat er op te lezen.
Ze zijn van oma Van den Berg geweest; wat zou zij van deze plannen gevonden hebben? Waarschijnlijk een eng idee dat we zo ver weg zijn, maar ze had ons dit avontuur vast gegund.

Voor alle mensen die er zo over denken: ja, we passen goed op en nee, we lopen niet in zeven sloten tegelijk. We houden contact en wat ons betreft komen we behouden weer terug.

Voor wie nog even langs wil komen voor de reis, we hopen jullie te zien op maandag tijdens de afscheidsborrel. En als dat niet lukt spreken we elkaar weer in oktober!

groet,

Gerrit en Lydia

2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat jullie tijdens de Aziƫ-trip tijd vinden om jullie blog goed bij te houden! Hans L

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lydia en Gerrit,

    Leuk dat jullie een blog gaan bijhouden, althans, dat jullie het gaan proberen! Ga het zeker lezen. Helaas lukt het toch niet om naar de borrel te komen, daarom via dit berichtje: Hele goeie reis gewenst!! Veel plezier, en GENIET!!

    Hartelijke groet,
    Beppie

    BeantwoordenVerwijderen